Website Loef Yoga Mind

Nieuw schooljaar, nieuwe website!

Afgelopen maart zijn de yogalessen bij Loef – Yoga & Mind van start gegaan. Naast de easy flow yoga en de strong flow yoga zijn er in die maand ook twee beginnerscursussen opgestart en vonden de eerste lessen kinderyoga en tieneryoga plaats. Een hoop tegelijkertijd dus! Op de website kon je alle informatie over deze lessen al wel terugvinden, maar de site zag er nog niet zo mooi uit als de studio zelf. Nu de eerste paar maanden erop zitten, is er ruimte gekomen om hiermee aan de slag te gaan.

Vakantiewerk

In de zomervakantie is er een begin gemaakt met het mooi maken van de website van de yogastudio. Dat is best een flinke klus, zeker wanneer je dit eigenlijk nog nooit gedaan hebt. Inmiddels zijn een hoop pagina’s aangevuld met mooie foto’s en begint de website er al steeds beter uit te zien. Uiteindelijk is het ook de bedoeling dat je jezelf via de website van Loef – Yoga & Mind kan inschrijven voor de yogalessen die gegeven worden in onze studio in Roosendaal. Hier wordt de eerste weken van het nieuwe schooljaar nog hard aan gewerkt en wanneer het zo ver is en dit helemaal werkt, word je daar vanzelf van op de hoogte gebracht. Tot die tijd kan je nog gewoon deelnemen aan de lessen door mij een berichtje te sturen via de mail of WhatsApp of door mij even te bellen.

Nu de website bijna klaar is, ben ik natuurlijk ook wel benieuwd wat je ervan vindt. Mis je iets, heb je een aanvulling of wat dan ook? Laat het mij weten en ik ga ermee aan de slag 🙂

Tot in de yogales!

1 gedachte op “Nieuw schooljaar, nieuwe website!”

  1. Hey Lian,

    De website ziet er super uit! Net als de studio!
    Tot volgende week als je me weer op het yogamatje roept:-)

    Liefs! Nienke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *