OVER LOEF - YOGA & MIND

lees hier waarom een yogales bij ons zeker de moeite waard is

Ben je nieuwsgierig naar yoga, maar zit je niet te wachten op een zaal vol wierook? Kom dan naar Loef – Yoga & Mind en ervaar dat yoga ook kan met beide voeten op de grond. Binnen onze yogastudio bieden we lessen in begrijpelijke taal, aangepast op het niveau dat bij jouw lijf past. 

In de drukte van alledag is het fijn om even een moment voor jezelf te nemen. In plaats van alleen maar bezig te zijn met alles wat nog moet juist even je lijf te voelen. Voeten stevig op de mat en spieren rekken waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. Door het doen van de yogahoudingen in combinatie met het focussen op je ademhaling zorgt ervoor dat je even wat meer afstand kan nemen van je gedachten. Je voelt hoe het nu met je is en geniet van dat uurtje voor jezelf. 

Stijf of flexibel? Man of vrouw? Jong of oud? Ervaren of beginnend? Dat maakt niet uit, want voor iedereen is er wel een les die past. Yoga waar je van gaat zweten, yoga waarbij je tot rust komt, yoga voor beginners en zelfs speciale yogalessen voor kinderen en tieners. Dat vind je bij Loef – Yoga & Mind allemaal!

Lian ter Heijden

De eerste keer dat ik op een yogamat stapte, was in Nijmegen. Daar studeerde ik toen en vanwege de drukte van mijn studie had ik wel behoefte aan een beetje meer rust. Tijdens de les merkte ik dat mijn lijf zich ontspande en dat ik even niet zo bezig was met alles wat ik nog moest doen. Dat was fijn! Een tijdje heb ik les gevolgd, daarna ben ik weer wat anders gaan doen. 

Toen ik een aantal jaren later in Roosendaal ging wonen en met mijn eerste baan begon, merkte ik weer dat ik graag wat meer rust wilde. Zo ben ik toen weer in een yogastudio beland, maar dit keer ben ik yogalessen blijven volgen. Ik vond yoga inmiddels zo leuk dat ik er meer vanaf wilde weten en dus schreef ik mij in voor een opleiding tot yogadocent.

In 2017 ben ik begonnen met de Johan Noorloos Vinyasa Teacher Training in Rotterdam. Tijdens de opleiding bleek het niet alleen leuk te zijn om meer over yoga te weten te komen, maar beviel het lesgeven mij ook goed. Anderen laten ervaren dat het doen van yoga zoveel rust kan geven, ondanks dat je soms behoorlijk staat te zweten op je mat, maar ook overbrengen dat het gaat om het focussen op jezelf en hoe jij in de houding staat, in plaats van je te vergelijken met je yogabuurman of -vrouw. Daar haalde ik ontzettend veel plezier uit! 

Dus toen ik begin 2018 mijn diploma haalde, ben ik gaan lesgeven in Roosendaal en dat doe ik inmiddels in mijn eigen  yogastudio Loef – Yoga & Mind in Roosendaal.

Kom jij ook ervaren hoe fijn yoga is?!

Lian ter Heijden Loef Yoga